for tHosE yg nak koMen kat blog-akma nih...silEr leR klik kat READ USER'S COMMENT....TQ!!



Tetap dirimu

Actually just wanna to share a story about 'only you' tetap dirimu
mood jiwang karat kan?petang macam ini memang Cik 'M' (lazy) datang ....so kita layan youtube jap...lagu tetap dirimu menjadi lagu favourite akma...lirik dia touching sangat..lagu pun best...first time dengar masa dirve dan layan radio suria FM rancangan Cinta @suria...

akma share sedikit lirik dia....for those yang mood bercinta....pasti suka...hehehehhee
wanna to dedicate to my beloved husband...always and do support me...money...time...energy...love and everything..he is my everything...my bestfriend...my boyfriend..my love..my husband... (cewah jiwang karat tak?) hahahaha


Jom layan jap....
Tetap Dirimu

1 comments:



Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment