for tHosE yg nak koMen kat blog-akma nih...silEr leR klik kat READ USER'S COMMENT....TQ!!



My Life..My Luv..


Salam to all..lame x blogging..bz sgt...bz ngan keje...baking sket2..ngan anakku yg semakin membesar my son..AHFAM....skang nenek BS afham pon bz..jap2 g KL...jap2 4low aku p kursus...sbb aku x tgglkan dak kecik 2...die still BF & x pnah tggl mlm2....aku bgn solat@ke toilet pon die leh terjage gak..instict kuat tol....nak gak bau bdn ibu die kot...

15 Nov 2011, afham dibotakkan...papa bawak p kedai pakcik pemotong rambut 2...rambut dia sket so nampak botak+kurus sangat..dah laa berat die underweight lagi..still kat yellow line kat graf pembesaran knk2....uu...berat pada 20/11/11 adalah=8.25kg..aiseh anak ibu..bile nak gemuk?ibu dah bg appeton lysine..bg scotts utk kuatkan antibodi..cume appeton x bg hari2...smgg skali mungkin...

semalam afham demam...cian die..rsnye temp sgt tggi+panas sgt bdn die...aku sgt rsau..stiap kali aku terjage pasti aku jeramkan seluruh badan+kepala dia ngan air sejuk....letak cool fever...ubat ada tapi yg lamenyer x brani nak bg...pe pon pg td dh ok..tp cirit lak..so bwk p klinik tadi..doc kasik air garam+ubat demam...hope anak ibu ok...

mungkin afham demam rindukan nenek yg 2 weeks kat umah Angah di KL jage si kecik pipi tembam 2..si mia...
Mia latest one..cdt to Nai
atau mungkin afham rindukan papa yg 3 hari bz ke kenyir mengail pada musim tengkujuh..alahai..jauh di sudut hati aku memang x pernah relakan die tinggalkan kami ber2 kat umah...nenek x de..mjur ade nain (cousin aku yang berumur 15tahun tolong jaga afham) huhuhuuh... cede juge x de..dah transfer ke Dungun dekat sket ngan hubby dia..mesti cede happy dapat berdekatan ngan hubby dia..semoga cepat2 peknen..amin..hehee

Memang cantik Kenyir...
Ni lah rupanya Kenyir syurga ikan bagi pemancing tegar seperti suamiku aka papa afham..kami ber3 baru jer 2 minggu balik dari kenyir , aku kursus kat sana dan angkut sekali afham+papa nya...afham memang aktif kat sana, penat papa melayan dan mengejar si kecik yang tak tembam ni..uuu
Mungkin cam ni rupa house boat+bot kecil untuk papa & da geng casting

Pada weekend baru2 ni, ibu mendapat order 400 bj apam polkadot+apam choc, tat buah unik 2 boxes, & Cupcake ngan fndant...even dah gadoh2 nge afham...alhamdullilah dapat siapkan order ibu...afham skang nak masuk setahun 5 bulan..dah besar anak ibu....bulan depan kena cucuk+annv. kawen papa+ibu yang ke 3 tahun..sekejap je masa berlalu.....jum kt plan utk clbration nak x afham????tapi papa mgkin bz....(menangis dalam hati)


Tart Buah Unik ordered by K.Linda

Apam polka dot yang kiut orderd by Wan 400 pcs
lom sempat nak transfer gambar & up kat blog ni...nanti aku update yer bloggerz..hehehe..cau dlu..

1 comments:



Nai said...

Cian afham... Rindu kt nenek ye. ari tu nenek kata afhm dh x flu lg my b sebb mkn scot selalu... Ibu afham lg kesian. Sunggh tabah ibu kecik ni. N so sori sebb curi nenek dr korang. rasa brsalah jgk... Huhu

Post a Comment